תביעה קטנה

  • תביעה קטנה
    גדי | 19/02/2008 12:34

    שלום רב הגשתי תביה קטנה לבית המשפט לתביעות קטנות, ביום המשפט הצד שכנגד לא הגיע, רק אחרי חודש הצד שכנגד שזאת היתה העיריה המציאה תעודת מחלה על אשפוז 4 ימים לפני הדיון. האם העיריה לא היתה אמורה לשלוח נציג ביום המשפט? 2. אני הגעתי לבית המשפט מלווה באשתי, השו]פטת העלתה אותץי לדוכןם העדים ללא התיצבות הצד שכנגד ונתנה לי כל מני הוראות לגבי התנהלות המשפט. אני שמתי לךב שהשופטת ממש מתנכלת לי וממש היה מורגש שהיא הולכת לכוון העיריה. האם מותר לי כתובע לכתוב מכתב ליו"ר השופטים ולהסביר לו את אשר קרה כדי לבקש להעביר את התיק לשופט אחר. או שזה לא מקובל. אבקש מאד תשובה גדי

    • תביעה קטנה
      ; עו"ד גיא פרבמן | 20/02/2008 18:55

      תלונה כנגד שופט צריכה להיות מנומקת לאור חשד לחוסר כשרות או לחילופין היכרות אישית של השופט עם אחד הצדדים אשר גורם לניגוד אינטרסים. לאור העובדה שמדבריך לא נראה שקיים חשד לחוסר כשרות או להיכרות אישית שיכולה להשפיע על המשפט המלצתי הינה לא לעורר שדים מיותרים להמתין להחלטת השופטת ולאחר שהחלטה לא תהיה לשביעות רצונך יש להגיש ערעור על פס"ד.