אפשרות תביעה

  • בעיית חוב
    יבגני גרומוב | 05/11/2007 13:51

    אני כ לפני חצי שנה הייתי בחוב לחברת פלפון החוב הגיעה לבית המשפט וקבעו סכום מסויים שאני צריך לשלם הבעיה הגדולה בכל הסיפור הזה שהכתובת לא היתה מעודכנת ואת רב המכתבים שהם שלחו אליי לא הגיעו אליי אם הם שלחו בכלל מכתבים אני פעם אחד דיברתי איתם בטלפון לפני שהחוב גדל שהכתובת לא מעודכנת הם אמרו בסדר וכנראה לא שינו את זה אחרי ששילמתי להם את החוב במכתב שהגיעה אליי(איתרו אותי טלפונית הדוור ושאל איפה אני בדיוק גר כנראה המכתב חזר כמה פעמיים) והמכתב מחודש 06.06.2007 וקיבלתי אותו רק ב תחית סמפטבר ונראה עד אז החוב שלי עלה במישרד של העורך דין לא רוצים להסביר לי כלום ואומרים שלם ורק אז נפתח לך את השיחות אני את כל הסכום ששלחו דרך הדוור שילמתי ועכשיו אני מגלה שיש לי עוד חוב ולא קיבלתי כרגיל מכתבים ודברים כאלב לבית לא הודיעו לי טלפונית אני לא יודע מה לעשות ואם אפשר באפשרותי לתבוע אותם

    • אפשרות תביעה
      עו"ד אמיתי אביעד | 06/11/2007 23:55

      ראשית- תיאורטית אפשרות התביעה פתוחה תמיד- השאלה היא מה יהיו סיכויי התביעה. על מנת להעריך את אלו המלצתי לך היא בנסיבות הבעייתיות הללו- להפגש עם עו"ד המצוי בתחום שיעזור בפתרון הבעיה..בכל מקרה, הפתרון הראשוני נראה כי אינו לתבוע- כי אם להסדיר את החוב - ככל שזהו חוב אמיתי.