גישור

  • גישור
    טימור | 23/10/2007 23:36

    הייתי בבית המשפט והשופט אמר שנלך לגישור. זו המלצה או חובה?

    • גישור
      עו"ד אמיתי אביעד | 28/10/2007 21:08

      הליך גישור הינו בהמלצה בלבד- ואף במהלכו ניתן להחליט שמעדיפים לנהל הליך משפטי מבלי שאירועי הגישור ישפיעו על מהלכו..בהצלחה!!

      • שאלה נוספת
        טימור | 29/10/2007 13:56

        האם זה נכון שהליך הגישור אינו נעשה בנוכחות השופט ואף לאחריו השופט לא מקבל את הפרוטוקול? שאלתי נובעת מכך שאני נמצא בהליך גישור אבל אני לא בטוח זה מה שטוב בשבילי. נגיד שאני אומר או מחליט מס דברים ואחר כך מתחרט. זה יכול לשמש נגדי בבית המשפט?