שימוש בתכנים המתפרסמים באתר

  • שימוש בתכנים מאתרים שמאשרים זאת
    יואב | 27/01/2010 15:22

    שלום, האם ניתן לאתר מסחרי להשתמש בתכנים במאמרים שנמצאים באתרים כ- Reader וכד' – עם מאמרים בחינם לשימוש חופשי. האם יש תנאים מסוימים לכך מלבד שמירה על תנאי השימוש של האתר עצמו? תודה, יואב

    • שימוש בתכנים המתפרסמים באתר
      עו"ד אפי אהרונוב | 27/01/2010 17:48

      ערב טוב יואב, ככלל, אין לעשות שימוש מפר בתכנים ברי-הגנה הנמצאים באתרי אינטרנט. באתרים מסוימים, כדוגמת האתר שציינת, קיים תקנון המסדיר את זכויות המפרסמים והמבקרים בו, ויש לבחון ביחס לכל אתר לגופו את זכויות השימוש בתכנים, בנוסף להוראות החוק ובהתאם לאופי השימוש שאתה עושה בתכנים.