ביצוע פסק דין

  • גניבת זכויות יוצרים
    ראובן | 09/07/2009 08:01

    בית המשפט פסק עליי לשלם 300,000 שקלים לחברת תקליטים בעקבות הפרת זכויות יוצרים. אני פועל פשוט, יש לי ילד נכה, ואני ואשתי מרוויחים יחדיו 11,000 שקל בחודש ואין לנו חסכונות או כסף מיותר. האם אפשר להמיר את העונש בעבודות שירות או במאסר?

    • ביצוע פסק דין
      עו"ד גיא קדם | 09/07/2009 10:18

      שלום ראובן, נסה להגיע להסדר עם הזוכה. קח בחשבון שאם לא תבצע את פסק הדין קיימת סבירות שינקטו נגדך בהליכי הוצל"פ. אם זה המצב, אני מציע שתפנה את השאלהלפורום הוצל"פ.