זכויות יוצרים - הגנה מהותית

  • תגיד מה שאמרת בפורום ב9/2007 עדיין תקף?
    נתי נג'י | 21/12/2008 22:47

    תגיד מה שאמרת בפורום ב9/2007 (שלא צריך לרשום זכויות יוצרים)עדיין תקף? לא יצא איזה חוק שמשנה את זה נכון?

    • זכויות יוצרים - הגנה מהותית
      עו"ד יריב קדם | 22/12/2008 11:52

      בזכויות יוצרים ההגנה המהותית קיימת מרגע היצירה. אולם הוכחת היצירה, כלאמר איזו יצירה, מתי היא נוצרה, על ידי מי, וכו', אינה חובה, אולם כדאית למקרה של העתקה מוכחשת, ולשם כך קיימות דרכים פורמאליות שונות להוכחה, כגון הפקדה אצל גורם מוסמך כעו"ד, ועד רישום הזכות הרלוונטי גם לחו"ל. תלוי בצרכים ובתקציב.