הסכם סודיות

  • 2 שאלות ברשותך- כיצד אוכל להגן על רעיון עסקי
    ענת | 25/08/2008 16:57

    אני רוצה להריץ רעיון עסקי ולהתייעץ עם בעלי מקצוע, אך מפחדת לחשוף בפי אנשים את הרעיון (הקל מאד לביצוע) האם חוזה סודיות עוזר? האם זה מקובל להחתים כל דיחפין? השאלה השניי היא האם אוכל להתנהל בצורה עסקית (לבצע מכירה וקנייה) מבלי להקים חברה בע"מ ?

    • הסכם סודיות
      י.כ | 02/09/2008 21:40

      הסכם סודיות הוא בהחלט כלי שעשוי לסייע במקרה כמו שלך, עם זאת, שימי לב כי אין הוא מהווה הגנה הרמטית שכן מטבעו לא קל לאכפו ושמירת הוראותיו תלויה ברצון הצדדים בלבד. לעניין ההתנהלות העסקית (חברה או ישות אחרת), אני סבורה כי עליך להפנות את שאלתך לפורום יזמות עסקית.