זכויות יוצרים + הפרת הפרטיות

  • זכויות יוצרים באתר אינטרנט
    שמרית | 20/08/2008 01:10

    שלום, מפורסם ששיבח אותי בתחומי ורשם לי את זה על גבי דף נייר האם מותר לי לפרסם דברים אלו באתר האינטרנט שלי עם תמונה שלו? או שמא יש העתקה של יצירה או הפרה של זכויות יוצרים? תודה מראש

    • זכויות יוצרים + הפרת הפרטיות
      עו"ד יריב קדם | 23/08/2008 02:57

      קיים סיכון של הפרת זכות יוצרים והפרטיות. לגבי העניין האחרון, אם יש עניין ציבורי בדבר מה שהוא אמת, זו הגנה טובה כנגד הפרת הפרטיות. תלוי בסיטואציה.