זכויות בפאנטון

  • זכויות יוצרים בקשת עזרה
    מורן | 15/05/2008 06:46

    פניתי לחברת הפקות שתפיק עבורי פאנטון - צליל המתנה מוזיקלי לעסק בבעלותי (עסק זכיינות) העברתי את הפאנטון לחברה סלולרית וביקשתי כי יותקן על הטלפון שלי בלי להעלות לאתר שלהם נאמר לי כי מחלקת האינטרנט תמצא לזה פיתרון ולבטח לא יעלו את הפאנטון ללא אישור שלי לאחר כמה ימים גיליתי כי הפאנטון שלי נמצא באתר הבית שלהם חשוף לכל ונמכר תמורת תשלום אף למתחרים שלי - זכיינים הנושאים שם דומה לשלי מה באפשרותי לעשות, צו מניעה משימוש תביעה .. כבר יותר משבוע עבר שלחתי מכתב והם כל יום מבטיחים לטפל בזה ולא עושים כלום הם מתעלמים מפניות שלי לפתרון הבעיה

    • זכויות בפאנטון
      עו"ד יריב קדם | 21/05/2008 06:47

      מורן שלום, לא אוכל לייעץ בנושא קונקרטי במסגרת הפורום. השאלה אינה מתאימה למתכונת זו. אפשר לנסות לפנות באמצעות "פנייה דחופה" באתר, לבדיקה מעמיקה יותר של הדברים.