מדגם

  • מעוניין לקבל פרטים לגבי רישום מדגם+שאלה נוספת
    דורון צינדורף | 10/05/2008 12:11

    יש לי מדגם (כלי פרסומי)שאני עובד עליו חודשים רבים,והוא כבר מוכן ,ההיתי רוצה להוציאו לשוק,האם עלי להמתין טרם סיום הליך רישום המדגם או ש..בזמן הליך הרישום,זה יספק כדי להגן עליו. אנא לעצתכם המהירה אשמח, ואם אפשר לפנות אלי לטלפון ,עוד יותר טוב כי אני זקוק לרישום הזה. דורון תודה ושבוע טוב דורון

    • מדגם
      עו"ד יריב קדם | 18/05/2008 15:15

      מועד ההגנה על מדגם הינו מיום הגשת הבקשה, בהנחה שהמדגם יירשם בסופו של דבר.