הסכם זכויות יוצרים ועוד

  • זכויות יוצרים לגבי לומדה
    חיים | 23/02/2008 19:38

    שלום רב, אשמח לברר שני נושאים לגבי לומדות , אני עומד לספק ללקוח שלי לומדה דרכה כלל העובדים שלו יוכלו לקבל הדרכה אינטראקטיבית לגבי נושאים שייחודים לשירותים של החברה שלנו. האם אני צריך להחתים אותם על הסכם של זכויות יוצרים עם עו"ד או מספיק שאני מחתים אותם כי כל הזכויות שמורות לנו ואין להם זכות לשכפל וכו', למעט לשימוש הפנימי שלהם. שאלה 2- במידה ואני משתמש בעקרונות ניהוליים שמבוססים על מאמר שפורסם במגזין עסקי בחו"ל האם אני צריך לקבל אישור מהמגזין או מכותבי המאמר על מנת להשתמש בכך. תודה מראש

    • הסכם זכויות יוצרים ועוד
      עו"ד יריב קדם | 24/02/2008 02:24

      לגבי השאלה הראשונה, אני צריך להבין יותר באלו תחומים פועל כל עסק. יתכן שיש כאן היבטים של שמירת סודיות. רצוי שהסכם כזה ייערך ע"י עורך דין מתאים, בהתאם לצרכיך המיוחדים. לגבי השאלה השניה, כל עוד אתה מיישם בהתנהגות, ולא מעתיק תכנים, זה נראה לי בסדר. פרטים נוספים יכולים לשפוך יותר אור.

      • תודה רבה:)  לת
        חיים | 27/02/2008 10:25