זכויות יוצרים בארגון

  • העתקה והעברת מסמכים בין אתרי אינטרנט
    ירון | 26/10/2007 00:54

    נתקלתי בבעיה : אחת היחידות בארגון בו אני עובד"גונב" חומרים מהאתר שאני מנהל אותו ומעביר אותו לאתר שלו,אני מניח שזה כדי להראות כניסות לאתר השכן. שתי היחדיות באותו הארגון, המידע שיש בשני האתרים שייך בעיקרון לארגון עצמו,אך האם מותר לקחת מסמכים ללא אישור,ללא ציון המקור+קישור אשמח ללמוד

    • זכויות יוצרים בארגון
      עו"ד יריב קדם | 28/10/2007 17:01

      אתה מציין כי המידע שייך לארגון עצמו. נראה לי, אם כך, כי מדובר בבעיה פנימית שהפתרון לה ניהולי. שקול לפנות למנהל האחראי עליך, לדווח על הבעיה.