ממה שאני יודע..

  • הפרת זכויות יוצרים
    boris | 19/09/2007 21:29

    האם אתר אינטרנט או עיתון המפר זכויות יוצרים (עובדה וודאית) טרם פרסומו, נחשב כמפר של זכויות, או שיש דרישה של פרסום האתר בציבור הרחב פיזית?

    • ממה שאני יודע..
      ג'ימבו | 20/09/2007 00:57

      כשמדובר בזכויות יוצרים יש מס' זכויות שמופרות - ישנה זכות ההפצה הראשונית+ זכות ההפצה לציבור, אולם תיתכן הפרה ע"י שיעתוק של יצירה כלשהיא גם ללא שהופרה זכות ההפצה עצמה..

    • הפרת זכויות
      עו"ד יריב קדם | 20/09/2007 11:11

      התשובה כבר כלולה בשאלה...