תראה יש כמה דברים לעשות

  • עזרתכם הדחופה!
    יניב | 23/06/2009 11:14

    שלום עברתי תאונת דרכים בזמן העבודה כשנפלתי עם הקטנוע. המעביד מסרב לתת לי את תעודת הביטוח של האופנוע וטוען שאני משקר. מה עליי לעשות? האם אוכל להוציא אישור משטרה רק עם מספר הרישוי של האופנוע או שאני חיבב את תעודת הביטוח? המעביד לא מוכן לתת לי-מה עליי לעשות?

    • תראה יש כמה דברים לעשות
      זיו | 23/06/2009 18:56

      עצם זה שאתה יודע את מס' הרישוי זה כבר לא יעזור לבוס שלך כיוון שמתי שמגיע למשרד עו"ד לקוח שלא יודע את פוליסת ביטוח כמו במצב שלך פשוט שולחים מכתב לכל חברות הביטוח ושואלים אותם האם הם ביטחו את הקטנוע לכן זו לא בעיה לגבי עצם הסירוב - הייתי מעמיד אותו במקום, הוא מונע ממך דבר חשוב ולמעשה אם תלך למשטרה ותגיד להם את זה יכול להיות שהם יעשו שם משהו השאלה מה הם יחסיך אם אותו בוס, האם העבודה חשובה לך וכו' כיוון שאם תאיים עליו שתפנה לעו"ד / משטרה הוא יפטר אותך(אגב פיטורים לא חוקיים וגם על זה תוכל לתבוע אותו בהמשך ) תעשה איתו שיחה, תסביר לו שפנית לעו"ד ואמרו לך שאם הוא לא ימסור את הפוליסה את התביעה יגישו נגדו באופן אישי כי הוא מונע ממך ראייה ולכן אם הוא רוצה שחב' ביטוח תשלם ולא הוא אז אם הוא הגיוני הוא יתן לך את הפוליסה

      • תודה רבה--במשך
        יניב | 24/06/2009 09:56

        הבעיה היא שאין לי אישור משטרה כיוון שהוא לא מוכן לתתלי את הפוליסה--האם חברת הביטוח תקבל פנייה ללא אישור משטרה?תודה

        • ברגע שיש לך תיעוד רפואי וכו' הם לא יעשו בעיות
          זיו | 25/06/2009 16:37

          אין חובה בחוק לאישור משטרה עבור הגשת תביעה!!! האם נגרם לך נזק? האם הלכת למיון - קופ"ח ושם אמרת שנפגעת כתוצאה נפיל/החלקה/תאונה של קטנוע?

    • אישור משטרה
      עו"ד כהן גיא | 25/06/2009 12:42

      שלום יניב הוצא אישור משטרה רק עם מספר הרכב. דווח במשטרה שהוא מסרב לתת לך הביטוח ושהם יפעלו נגדו. בהצלחה.