אכן זה הפורום המתאים

  • תביעה בגין ביטוח סיעודי
    אתי | 22/06/2009 13:06

    שאלה לעוה"ד, הורי עשו ביטוח סיעודי לפני הרבה שנים. בשנה האחרונה הידרדר מצבה של אימי (בת 84) ולאחר בדיקה של חברת הביטוח, כולל בדיקת אחות ובדיקת פסיכיאטר גריאטרי) בעקבות המלצת האחות, קיבלנו תשובה שאכן היא זכאית לדמי הביטוח הסיעודי ושהכסף יתקבל אצל הורי רטרואקטיבית מחודש יולי 2008. כשלא נכנס הכסף וניסינו לברר, פתאום הודיעו לנו שההחלטה בוטלה בדיוק חודש אחרי בטענה שאמי עברה אירוע מוחי בשנת 1990, למרות שבניירת של ביה"ח מאז זה מוגדר כאירוע של קרישת דם זמני, וגם ההתאוששות שלה מהאירוע היתה די מיידית והיא טופלה רק בנוגדי קרישה לתקופה קצרה. שאלתי, מה הדרך להתמודד מול חברת הביטוח ואיזה סוג ו"ד יכול לעזור לנו בזה? תודה, אתי

    • אכן זה הפורום המתאים
      זיו | 23/06/2009 19:01

      המקרה שלך הוא מקרה מוכר מאוד אך גם אינו פשוט, יש לבחון את הפרטים לעומק כמו איזה פרטים מסרת בשאלון הקבלה לביטוח וכו' עצם זה שהתחרטו זה מאוד מחשיד הייתי פונה עם הסיפור שלך ליעוץ אישי כאן באתר על מנת שינסו לסייע לך כמובן שתחום ההתמחות של עו"ד שצריך ךטפל בך הוא מתחום הביטוח