קופת פיצויים

  • האם יתכן?
    לין | 06/06/2009 15:57

    האם יתכן שבקופת הפיצויים שלי יש 16,000 שקל ואני עובדת בחברה 8 שנים לפי משכורת של 4000 שקל בממוצע . מה עושים במקרה שיודעים שיש מחדל בהעברות של הכסף לפנסיה ולתוכנית הונית , איזה סוג של עו"ד אני צריכה לקחת על מנת שיעזור לי בבדיקה יסודית לגבי הכספים שהועברו לפניסה ולביטוח מנהלים . יש לי גם בעיה שהמעסיק וסוכן הביטוח שרבבו לי דפים בחתימה על מעבר פוליסה מאחת לשניה של הסכם של סעיף 14 ועוד דף נלווה של הסכם כללי של השר

    • קופת פיצויים
      עו"ד יקי רנד | 07/06/2009 14:49

      עלייך לקחת יועץ/עו"ד מומחה בתחום הביטוח הפנסיוני. תצטרכי לבדוק, בין היתר, מתי התחיל המעביד להפריש לביטוח מנהלים/קרן פנסיה, כי במידה והתחיל להפריש לפני 8 שנים, הסכום שנצבר אכן נראה נמוך, אם כי יש לבדוק באיזה רכיב פנסיוני בדיוק מדובר, טרם קביעה נחרצת.