חלוקת פיצוי ת"ד בין בני זוג

  • תיק תאונת דרכים
    נטלי | 27/05/2009 11:52

    לבעלי יש אצל עורך דין תיק על תאונת דרכים של תביעה היינו חברים באותה תקופה שעשה תאונה ואז היתארסנו זמן לאחר מיכן עבר שנתיים מאז פתיחת התיק והיום אני נשואה לבעלי 3 שנים השאלה שלי האם התיק הכוונה הסכום כסף של שתיינו יש לציין לא נעשה שום הסכם ומשהוא כזה על התיק תודה רבה על התשובה בבקשב

    • חלוקת פיצוי ת"ד בין בני זוג
      עו"ד כהן גיא | 27/05/2009 13:36

      שלום רב כדאי לך להתייעץ עם עו"ד מתחום דיני האישות. התשובה בגדול היא שאין לך זכות למחצית מהכסף. אם סעדת אותו או עזרת לו בדרך אחרת יש לך זכות תביעה עצמאית כמיטיבה לפי חוק הטבת נזקי גוף. בהצלחה.