תאונות אישיות

  • ביטוח תאונות אישיות.
    עידן | 24/05/2009 17:34

    שלום אני שחקן כדורסל בליגה ארצית ומבטוח ע"י תאונות אישיות במסגרת הקבוצה נפצעתי בברך ב 12.10.2007 התוצאה היית קרע חלקי ברצועה הצולבת הקדמית וקיבלתי מתאונות אישיות חברת הראל שהם מוכנים לתת לי 10 אחוז מהפוליסה קיבלתי את ההצעה בתאריך 12.3.2009 לא חתמתי שאני מאשר . בתאריך 22.3.2009 נפצעתי באימון בברך עם בירורים אצל הרופאים עליי לעבור ניתוח כי נקרע לי המניסקוס ועוד רצועה אני מבטוח כרגע בחרה אחרת געש תאונות אישיות מה עליי לעשות לתבוע אותם על הםציעה הנוכחית למרות שזה באותה הברך? מה עליי לעשות? בתאריך 22.3

    • תאונות אישיות
      עו"ד גיל קראוס | 26/05/2009 10:17

      עידן בוקר טוב, צא מנקודת הנחה שיש סיכוי גדול שכל חברה תנסה בעתיד להפיל את הנזק על החברה השנייה. בעצם עומדות בפניך 2 אופציות - או לסגור את התיק הראשון לקבל את הכסף ולתבוע את החברה השנייה בגין הנזק עקב האירוע השני או להגיש בעתיד תביעה משותפת נגד 2 החברות בגין 2 האירועים.