ערעור נגד מבטחים

  • מבטחים ותיקה - המשך
    יוליה | 20/05/2009 13:56

    תודה על תשובתך העניינית לשאלתי מ-18.5.09. האם הזכות לערער על החלטת המבטחים היא עד סוף 5/09 כפי שמופיע במכתב שקיבלנו ממבטחים (חודשיים מהחלטת הועדה)? הועדה אישרה נכות 50% ל-3 חודשים ואבא מקווה שאח"כ יוכל לחזור לעבודתו. למעשה הוא רצה לחזור לעבודתו מיד עם גמר ימי מחלה בסוף 4/09 אך רופא תעסוקתי רשם הגבלה - ללא עבודה פיסית ל-3 חודשים ולכן המעסיק מוכן שיחזור לעבודתו רק כעבור 3 חודשים בתנאי שרופא תעסוקתי יכתוב שהוא כשיר לחזור לעבודתו. רופא תעסוקתי לא מוכן להגיד מה יכתוב בעוד 3 חודשים, לא צפויה הטבה נוספת במצבו של אבא. אנו חוששים שנמתין ליולי לביקור נוסף אצל רופא תעסוקתי ואז הוא יכתוב הגבלה ללא עבודה פיסית לצמיתות ואז יהיה גם מאוחר מדי לערער על החלטת ועדת מבטחים. מה עושים בכזה מצב?

    • ערעור נגד מבטחים
      עו"ד גיל קראוס | 21/05/2009 09:07

      יוליה בוקר טוב, אני מציע שתפני בכתב למבטחים, תסבירי להם שרופא תעסוקתי יתן את חוות דעתו רק בעוד זמן מה ותבקשו להאריך את המועד להגשת ערעור.