תביעת שיבוב

  • שאלה בנוגע לתביעה שיבוב נגדי
    רון | 12/05/2009 20:22

    שלום, לפני כשנה וחצי עברתי תאונת דרכים כאשר נכנסתי מאחור עם רכבי מאזדה 323 ,2001 , ברכב חונה שחנה בחנייה כפולה. לאחר החלפת הפרטים גיליתי מחברת הביטוח שאין לי ביטוח צעיר (הייתי בן 21 אז). היום קיבלתי את התביעה בסך 115,000 ש"ח ושעליי לשלם זאת בתוך 21 יום-במכתב מפורט כל התשלומים. בנוסף השביתו את הרכב שלו למרות שהפגיעה לא הייתה רצינית(אולי בגלל שהוא היה רכב חדש?)יש לי מספר שאלות: האם לפנות לעורך דין? האם אפשר לערער על השבתת הרכב שלו? האם אפשר לראות את הערכת השמאי ?האם ניתן בעזרת עורך דין להוריד את סכום התשלום באיזו שהיא דרך? תודה רבה על העזרה.

    • תביעת שיבוב
      עו"ד גיל קראוס | 14/05/2009 13:32

      רון צהריים טובים, מבלי לראות את המסמכים הרלוונטיים, לא אוכל לתת לך תשובה מלאה. אני מציע כי תיוועץ עם עו"ד בתחום הביטוח. כמובן שבמסגרת הליכים משפטיים תוכל לטעון טענות שונות נגד השבתת הרכב וכן לעיין בחוות דעת השמאי.