ביטוח חיים / בריאות

  • ביטוח חיים / בריאות
    נ.ה. | 11/05/2009 14:05

    לבעלי התגלתה לפני כחודש בערך הפרעה בלתי הפיכה באוזן , ירידה בשמיעה + צפצוף שלא נפסק. הרופאה שלחה אותו לרופא תעשיית. יש לנו ביטוח חיים וביטוח בריאות מחב' ביטוח הם יש אפשרות לתבוע על כך או לא ? מה הפרוצדורה ? תודה, נ

    • ביטוח חיים / בריאות
      עו"ד גיל קראוס | 12/05/2009 12:45

      צהריים טובים, ביטוח בריאות מיועד לכסות בדרך כלל הוצאות רפואיות שונות ואם בעקבות הפגיעה באוזן עליכם להוציא הוצאות רפואיות שאינן מכוסות בסל הבריאות, בהחלט אפשר והוצאות אלו אמורות להיות משולמות על-ידי חברת הביטוח, הכל בהתאם להוראות הפוליסה. לפוליסת ביטוח חיים אין קשר למקרה. במידה ויש ברשותכם פוליסת אובדן כושר עבודה ובעלך נעדר מעבודתו בעקבות הפגיעה, אפשר והוא זכאי לתגמולים מכוח פוליסה זו. בנוסף, במידה ויש לכם פוליסת ביטוח נכות ולבעלך תיקבע נכות בעקבות הפגיעה, אפשר וגם מכוח פוליסה זו ניתן לקבל תגמולים. אני מציע כי תפנו לסוכן הביטוח שלכם ותבררו אילו פוליסות בדיוק יש ברשותכם ומה הן מכסות