הוכחת נזק לרכב

  • שמאי / ו'הצעת מחיר' ממוסך. (רכב - תאונה)
    שחר לוי | 26/03/2009 20:00

    האם הצעת מחיר שבה מפורטים הנזקים היא כעדות לנזקים ברכב וקבילה בבית המשפט?האם בדיקת שמאי כשישה חודשים אחרי התאונה עצמה עדיין קבילה בבית המשפט כראיה לנזקים מהתאונה ?במידה ויש לי הצעת מחיר של שבועיים אחרי התאונה ובה מפורטים הנזקים, ויש לי גם בדיקת שמאי שבה מפורטים אותם נזקים אבל היא חצי שנה לאחר המקרה.--תופס בבית המשפט ?

    • הוכחת נזק לרכב
      עו"ד גיא כהן | 29/03/2009 11:57

      שלום שחר בתביעות קטנות ייתכן כי כל אחד מהמסמכים יספיק. מה שבטוח יספיק היא חוו"ד ערוכה כדין שמסתמכת גם על הצעת מחיר מזמן אמת.