המשכיות ביטוח מנהלים

  • ביטוח מנהלים ומעבר עבודה
    ציפי | 03/03/2009 14:30

    שלום, עברתי לאחרונה לעבוד במקום עבודה חדש. במקום עבודתי הקודם היה לי ביטוח מנהלים ובמקום החדש הובטח לי שההפרשות לקופה יחלו 4 חודשים לאחר תחילת העבודה. בשיחה עם חברת הביטוח נאמר לי כי יש כיום חוק המחייב מעביד להמשיך מיד את ההפרשות עבור עובד שמתחיל לעבוד כשיש ברשותו ביטוח מנהלים ממקום קודם. האם אכן כך הדבר? היכן אוכל לראות את החוק המפורש על מנת להראותו למעביד? תודה ציפי

    • המשכיות ביטוח מנהלים
      עו"ד גיא כהן | 06/03/2009 09:05

      שלום ציפי כשאומרים חוק חדש מתכוונים בהקשר הזה להסכם הקיבוצי שחתמה ההסתדרות לגבי פנסיה כללית במשק. בדקי בהסתדרות.