תשובה

  • ביטוח שחקנים/ משרד ביטחון
    OO | 13/01/2009 15:00

    שלום.. אני חייל, שחקן כדורגל לפני מספר חודשים נפצעתי במהלך אימון בקבוצה אחרי 3 חודשים של הבחנות וטיפולים מסתבר שיש לי קרע ברצועות בכתף ורק ניתוח יכול לפתור את הבעיה.. שבוע הבא אני נכנס לניתוח מה שאומר שחצי שנה אני יהיה על פרופיל 24 מהצבא (חצי שנה עד שנה בבית,אזרח) והרופאים אומרים שיקח לי 9 חודשים לחזור לאימונים.. יש לי דרך הקבוצה ביטוח שחקנים, אני מקבל משכורת חודשית מהקבוצה וכל הטיפולים שעשיתי נעשו דרך הצבא.. הבנתי שאני יכול לתבוע את ביטוח השחקנים ומשרד הביטחון..השאלות שלי הם מה לעשות?! איך אני בוחר עורך דין טוב? מה הסכומים שבדרך כלל מקבלים בתביעות כאלה? והאם זה אפשרי בכלל לתבוע את ביטוח שחקנים שאני שייך לצבא? וההפך לגבי משרד הביטחון..

    • תשובה
      עו"ד עופר שנקר | 13/01/2009 23:44

      1. תביעה נגד משרד הבטחון אפשרית רק אם הפגיעה שלך נגרמה תוך כדי ועקב השירות שלך. מהנתונים שמסרת נראה שזה לא המצב. 2. תביעה מביטוח השחקנים היא המתאימה. סכום הפיצוי תלוי בסכום שבו בוטחת ובנזק שנגרם לך. יש לבדוק את הפוליסה, ומומלץ להתייעץ עם מומחה רפואי מתאים. 3. מעמדך כשחקן בקבוצה - מעניין. אם ניתן יהיה להגדירך כ"עובד" בקבוצה, תוכל גם לקבל הכרה בפגיעה כתאונת עבודה.

      • המון תודה!  לת