גניבה בחו"ל

  • ביטוח כבודה בנסיעה לחו"ל
    פרייפלד | 07/01/2009 23:59

    שלום רב,, הנני סטודנט מייעץ ,הגיעה אליי פנייה של מבוטחת שנגנב לה התיק עם תכולתו בחו"ל, יש לי שתי שאלות עיקריות: 1)האם ניתן להוסיף לתלונה במשטרה פרטים נוספים. 2)האם מספר מבוטחים (בני משפחה) יכולים לתבוע על אובדן של תיק אחד ולמעשה להכפיל או לשלש את התביעה. תודה.

    • גניבה בחו"ל
      | עו"ד יקי רנד | 12/01/2009 12:55

      מאחר ומדובר במקרה גניבה אשר ארע בחו"ל, אזי, אין כל הגיון בהגשת תלונה במשטרת ישראל. באשר להגשת תביעה לחב' הביטוח, לא ניתן לתבוע בגין תיק אחד מס' פעמים ע"י מספר בני משפחה. העקרון הביטוחי הנו השבת המצב לקדמותו ולא התעשרות.