פרמיה "אבודה"

  • ביטוח לקטנוע
    רועי | 01/01/2009 10:57

    שלום, לפני כמה שבועות פרסמתי פה שאלה לגבי טעות שעשו לי בביטוח ההחובה (התבלבלו בספרה אחת במס' הרישוי) לפי המלצה שקיבלתי נאמר לי לפנות לחברת הביטוח ולבקש מכתב שאומר שהם היו לוקחים אחריות באם היה נגרם לי נזק בעוד מס הרכב המבוטח אינו תואם את שלי. הם לא הסכימו ואמרו שהם מבצעים תיקון רטרו והם ישלחו לי את התיקון... מה שהיה נשמע לי חסר הגיון. בכל מקרה אני מרגיש ששילמתי סתם כל שנה 3500 ש"ח האם יש משהו שאני יכול לעשות??

    • פרמיה "אבודה"
      | עו"ד יקי רנד | 04/01/2009 11:05

      למיטב הבנתי, נודע לך בדיעבד, כי במהלך תקופה מסוימת, חב' הביטוח לא היתה מכסה אותך ביטוחית, בגלל טעות בספרה במס' הרישוי. לא הבנתי מדבריך תשובת חב' הביטוח, בנוגע לתיקון רטרואקטיבי, האם היו מכסים אותך בזמנו אם לאו. מכל מקום, להערכתי, עליך לשמוח כי לא ארע לך כל מקרה ביטוחי במהלך התקופה בה היתה אי בהירות בנוגע לכיסוי הביטוחי, וכי גילית הטעות ופעלת לתיקונה. אינני חושב שיש מקום להגיש תביעה בגין הפרמיה "האבודה".

      • שאלה
        רועי | 05/01/2009 10:29

        חברת הביטוח טוענת שהיא סידרה את זה רטרו לשנים הקודמות מה שאינו ברור לי גם כן.כלומר אין כל דרך לתבוע חזרה את מה ששילמתי בכל השנים ללא כל תמורה/כיסוי של הביטוח?