תגמולי אבדן כושר עבודה ועיסוק.

  • עבודה חלקית של נכה מוכר
    אבי | 17/12/2008 08:12

    אני נכה במוגדר 100 אחוז נכות רפואית ו- 75 אחוז אובדן כושר עבודה. אני מקבל תגמול חודשי מחברת הביטוח כמבוטח בביטוח מנהלים. בריאותית אני מאד מוגבל (מחובר לאינפוזיה 9 שעות ביום) אולם עדיין ברצוני לעסוק במשהו חלקי בעיקר לנשמה וקצת לפרנסה קטנה נוספת ( אולי, באם יצליח ).האם הדבר מותר לי כמובן בכפוף לכך שלא יפגעו התגמולים מחברת הביטוח ?

    • תגמולי אבדן כושר עבודה ועיסוק.
      עו"ד גיא כהן | 22/12/2008 07:58

      שלום אבי. במקרה כמו שלך הייתי ממליץ לפנות לחברת הביטוח ולהגיע איתה להסכמה מראש ורצוי בכתב לגבי אפשרותך לעבוד. בהצלחה.

      • תודה, ובכל זאת..
        אבי | 22/12/2008 08:05

        תודה .אני כבר בהליכי משא ומתן עם חב' הביטוח וזו חובה להגיע להבנה כתובה איתם, אבל בכל זאת רציתי לדעת מבחינת החוק מהם זכויותי והאם יש תקדימים לכך.שוב תודה.