טיפול בתביעה כספית

  • תביעת ביטוח על שריפה בעסק
    מיורי | 08/12/2008 11:37

    באוגוסט 2007 נשרף לי העסק כתוצאה משריפה של עסק שכן. חברת הביטוח לא שילמה עדיין את מלוא הסכום עליו היא הסכימה כתוצאה מכך בחודש דצמבר תבעתי אותה על ידי עו"ד. מ2 גישורים הם הבריזו ולא הגיעו למרות שעו"ד שלהם אישר בכתב את הגעתו עד היום לא נקבע לי דיון בבית המשפט, לטענת העו"ד שלי זה כי חברת הביטוח לא הגישו כתב הגנה. שאלתי היא האם העו"ד שלי סתם מורח זמן? ואם כן מה עליי לעשות כי אני כבר שילמתי לו.

    • טיפול בתביעה כספית
      | עו"ד יקי רנד | 09/12/2008 14:32

      מפנייתך קשה להבין בדיוק מהלך הענינים. האם חלפה שנה מיום הגשת התביעה וטרם הוגש כתב הגנה ע"י חב' הביטוח? אם כן, הרי זה תמוה ביותר, מה עוד והופנתם לישיבות גישור. ניתן לבדוק באתר בתי המשפט סטטוס התיק, לרבות האם האם הוגשה הגנה. www.court.gov.il במידה ועוה"ד לא מספק תשובות ברורות, יש לעמוד על פיזור הערפל וקבלת תשובות מפורשות.