תום תקופת ביטוח-פוליסת ביטוח של "הסנה"

  • ביטוח חיים בחברת הסנה
    ליאת | 23/11/2008 18:57

    לאבי פוליסה להיטוח חיים של חברת הסנה שהגיעה לתום תקופה. לא מצאנט כל מידע בחברות כלל ומגדל (שרכשו את הפוליסות של הסנה) האם ידוע על חברות נוספות/מקומות שונים שניתן לפנות אליהם בענין?

    • תום תקופת ביטוח-פוליסת ביטוח של "הסנה"
      אורנה | 24/11/2008 17:54

      אכן,כפי שציינת, כל פוליסות הביטוח הועברו לטיפולן של חב' הביטוח כלל ומגדל על פי חלוקה גיאוגרפית. השאלה,אם לא פדו את הפוליסה בעבר? האם הפסיקו לשלם פרמיות לפני שנצברו זכויות לפדיון/פוליסה מסולקת? פוליסות שאין עליהן מידע, ניתן להזמין מהארכיב את העתק הפוליסה בצרוף כל הניירת הרלוונטית. מומלץ לבדוק לפי חלוקה איזורית, לאיזו חב' ביטוח אתם שייכים לאחר המעבר. לפנות לחב' הביטוח ולבקש את העתק הפוליסה ואישור על תשלומים אם היו. קחו בחשבון שזהו תהליך ממושך. לידיעתכם,אם היו זכויות על הפוליסה, הייתם מקבלים במהלך השנים ומידי שנה, הודעה על סכומי הביטוח/ערכי פדיון/ערך מסולק. תנסו לאתר בבית מסמכים אחרונים שקבלתם לפוליסה. בהצלחה.

      • פוליסה של הסנה "שבח" מ- 1975
        רובין יוסף | 03/06/2015 11:30

        בשנת 1975 הפקדתי כספי בביטוח חיים של הסנה "שבח" אני זוכר שהפקדתי במשך הרבה שנים ואין לי מושג נה עושים עם זה היום ולמי פונים

    • ביטוח חיים בסנה
      עו"ד גיא כהן | 05/12/2008 09:26

      שלום רב. המלצתי היא לפנות ליועץ פנסיה וביטוח. בהצלחה.

    • ביטוח תאונות אישיות
      שלמה | 30/10/2014 19:20

      מי יכול לעזור בנושא שיוך קרית אתה לחברת הביטוח המתאימה בפירוק חברת הסנה?