תביעה בגין פרמיות

  • הפסקת תשלום ביטוח חנות לאחר הודעה לסוכן
    להט לאה | 09/11/2008 16:19

    סוכן הביטוח שלנו ביטח את החנות שלי דרך חברת כלל. לאחר כמה חודשים סגרתי את החנות, הפסקתי את התשלומים והודעתי לסוכן. הסוכן לא הודיע לחברת הביטוח והם שלחו לחנות הודעות. לאחר מכן קיבלתי הודעה מעו"ד המייצג את חברת הביטוח על תביעה ודרישת הוצאות. מדוע החברה לא שלחה כל הודעה לביתי? הכתובת הייתה ידועה גם לחברה וגם לסוכן. אני לא מכירה את חברת כלל . הסוכן הוא שעשה את הביטוח דרכם. ולכן ההודעה שלי על סגירת החנות הייתה לסוכן. עליי להגיש במהרה כתב הגנה. כלל לא מוכנים להתפשר

    • תביעה בגין פרמיות
      | עו"ד יקי רנד | 12/11/2008 13:04

      סוכן הביטוח הוא שלוחה של חב' הביטוח, אולם בעת ובעונה אחת הוא חב חובת נאמנות כלפי הלקוח-המבוטח. לפיכך, במידה ודרשת מהסוכן לבטל הפוליסה והוא לא עשה זאת, קיימת לך טענת הגנה טובה מפני התביעה וניתן אף להוציא הודעת צד ג' כנגד הסוכן. לסיוע מקיף ניתן לפנות למסלול הייעוץ האישי.