כיסוי ביטוחי

  • ילד טבע בעת היותי מציל האם אני מכוסה ע"י הביטוח?
    דניאל | 25/10/2008 04:08

    בעת היותי שכיר בבריכת שחייה אירע מקרה טביעה. ישנה חברת ביטוח שתייצג אותי ואת מקום עבודתי במשפט האזרחי להלן השאלות: 1. האם העובדה שהם מייצגים אותי במשפט האזרחי (כתבו כתב הגנה) מעידה על כך שחברת הביטוח תשלם את כל הפיצוי ? 2. מה עליי לעשות על מנת להיות שקט ובטוח שלא אשלם את הפיצויים (כלומר שחברת הביטוח תשלם את כל הסכום)?

    • כיסוי ביטוחי
      עו"ד גיא כהן | 29/10/2008 08:49

      שלום דניאל לשם מתן תשובה יש לעיין בפוליסה. אם היתה בעייה היה זה מחובת עוה"ד שמונו ע"י הביטוח ליידע אותך. אני מציע כי תשאל אותם שאלה ישירה ותהיה שקט. שאל גם האם יש לך השתתפות עצמית שלך.