הפרדה בין ריסק לחסכון

  • חיסכון בביטוח מנהלים
    אורית | 18/09/2008 13:52

    שלום . לבעלי היה ביטוח מנהלים שכיר כאשר חלק מהכסף עבר לחיסכון כעת לאחר אירוע לב ובפשרה קיבלנו חלק מהכסף וביטלו את הפוליסה פרט לתביעה שעדיין קימת בביטוח לאירוע אחר שקרא במשך התקופה שעדיין היה מבוטח שאלתי האים אפשר להוציא את כסף החיסכון ללא פגיעה בתביעה שעדיין קימת .כמובן שנשאיר סכום קטן לתביעה . ובנוסף האם יש זכות לביטוח מנהלים לשחק עם כספי בבורסה ללא ידיעתי. לאור המצב היום בבורסה חצי מכספי שחסכתי לפנסיה הלך לטימיון. האם יש באפשרותי לתבוע את הביטוח על ההפסד. אודה על תשובתכם.

    • הפרדה בין ריסק לחסכון
      עו"ד גיא כהן | 18/09/2008 15:04

      שלום אורית לא צריכה להיות בעיה בפדיון כספי החסכון בלבד. יש לבדוק על אילו הוראות חתמת כאשר ביקשת את הפוליסה. אם ישנה סטייה מהוראות ההשקעה שנתת ניתן לתבוע.