יעל , הגבת לפניתי ,אך ההודעה נמחקה .

  • הפעלת ביטוח של אובדן כושר עבודה
    ישראל | 04/09/2008 12:31

    יש לי ביטוח של אובדן כושר עבודה- אני עובד בעבודה פיזית הכוללת שימוש מסיבי ביידים (קידוחים +משיכת כבלם ועוד )יש לי כאבים עזים בשורש כף היד - מומחה לכף היד הפנה אותי לרופא תעסוקתי בעיקבות רישרושים +שחיקת יתר של היד -הרופא התעסוקתי המליץ לי להחליף עבודה -האם הדבר מספיק על מנת להפעיל את הביטוח ?ואם לא מה נדרש? ומתי אני אמור לעדכן את הסוכן ביטוח שלי ?

    • יעל , הגבת לפניתי ,אך ההודעה נמחקה .
      ישראל. | 07/09/2008 14:08

      הי יעל ,השארת לי מס' של עו"ד להתייעץ איתו ולא הספקתי לרשום ההודעה "נעלמה " משום מה .אשמח אם תוכלי להפנות אותי שוב אליו . תודה ישראל .

    • מועד הפעלת הביטוח
      עו"ד גיא כהן | 13/09/2008 14:04

      ישראל שלום. כדאי לעדכן את סוכן וחברת הביטוח במועד הראשון האפשרי. כדאי עוד קודם לכן להתייעץ עם עו"ד שעוסק בתחום. יש לקרוא היטב את הפוליסה שלך בכדי לתת תשובה לשאלתך האם זה יספיק. עו"ד שעוסק גם בנזקי גוף יידע גם לשער מהם אחוזי הנכות והאם זה יספיק לדרישות הפוליסה. להמשך עזרה תוכל לנסות פניה ישירה. בהצלחה.