אבדן קודן וביטוח לרכב

  • צרור המפתחות אבד
    שרון | 11/07/2008 20:11

    שלום, צרור המפתחות שלי אבד, ובתוכו מפתח הרכב והאזעקה. לרכב יש קודן. אגש לשכפל מפתח ואזעקה, מתוך מפץח הספייר. האם במצב כזה איני מבוטחת מפני גניבה? ואם כך, מה עלי לעשות כדי כן להיות מבוטחת?

    • אבדן קודן וביטוח לרכב
      עו"ד גיא כהן | 13/07/2008 09:10

      שלום שרון אין כל סיבה שלא תהיי מבוטחת. אם את רוצה להיות שקטה תודיעי על האובדן בכתב לחברה דרך הסוכן או ישירות.