נזק גופני ופרישה לפנסיה

  • תאונת עבודה
    שוש | 25/06/2008 19:50

    במסגרת עבודתי כמורה נגרמה לי פגיעה נפשית אשר הוכרה ע"י משרד החינוך שהוציא אותי לגמלאות לאחר דיון בועדה רפואית. הוכרתי גם ע"י המוסד לביטוח לאומי כנפגעת עבודה הזכאית לנכות של 30% צמיתה. רציתי לדעת באם ניתן לתבוע את הביטוח של ביה"ס על הפגיעה שנגרמה לי ואשר הובילה לאובדן כושר עבודה

    • נזק גופני ופרישה לפנסיה
      עו"ד גיא כהן | 26/06/2008 09:53

      שלום שוש. תביעה מהסוג עליו את מדברת היא תביעה בראש ובראשונה נגד ביה"ס, גם אם יש ביטוח מאחריו שהוא זה שישלם אם תיזכי. את צריכה להראות רשלנות של ביה"ס או מי מטעמו שגרם לנזק. אם מדובר בבי"ס של משרד החינוך התביעה היא נגד המדינה. לעזרה נוספת תוכלי לפנות במסגרת פניה דחופה.