שעבוד ריסק

  • שעבוד ביטוח ריסק של ביטוח מנהלים לטובת משכנתא
    יוסי ק. | 07/06/2008 12:46

    אני שכיר ויש לי ביטוח מנהלים עם ביטוח חיים-ריסק הרשום ע"ש המעביד. אני מעוניין לשעבד את ביטוח הריסק לטובת משכנתא שלקחתי לאחרונה. הסוכן וחברת הביטוח אמרו שלפי החוק אי אפשר גם אם המעביד מסכים. האם זהו באמת החוק? מהו חוק זה? האם יש דרך שבה אוכל לעשות זאת? תוד

    • שעבוד ריסק
      עו"ד גיא כהן | 13/06/2008 18:48

      שלום יוסי בעיקרון מה שאתה רוצה לעשות הוא אפשרי ורצוי. אני אינני מבין מה הבעיה.אני עשיתי זאת בעצמי. נסה להבין מה בדיוק לא מסתדר ואיפה בדיוק הבעיה.

      • אתה שכיר או עצמאי?
        יוסי ק. | 13/06/2008 19:52

        אולי עשית זאת כי אתה עצמאי והכיטוח מנהלים רשום על שמך. נאמר לי ע"י החברה המבטחת כי אם הפוליסה לא רשומה על שמי לא ניתן לפי החוק לעשות זאת.