ביטוח מיותר?

  • פחד מתשלום מיותר.
    מירית | 28/05/2008 07:02

    אני משלמת לביטוח פרטי, מיכוון שבעלי אילץ אותי. אישית אני נגד כי יש לנו הרבה שנים לשלם, ומי יודע אם נצטרך את הביטוח אם החברה תהייה קימת? או הבירוקרטיה לקבל מהם את מה שמגיע? מעדיפה תוכנית חסכון במקום. וביטוח בסיסי דרך קופת החולים. מה דעתכם מי צודק משנינו? תודה.

    • ביטוח מיותר?
      עו"ד גיא כהן | 02/06/2008 07:43

      שלום מירית. תוכניות הביטוח צריך להיות מותאמות באופן אישי. כל ביטוח הוא שונה ולכל סוג ביטוח מערכת שיקולים שונה. לגבי איזה ביטוח את מתלבטת? למה שלא תבקשי מסוכן ביטוח שיגיע אלייך ויציג לך האלטרנטיבות השונות תוך השוואה ביניהן?

    • זה אכן קורה
      דויד | 07/07/2008 10:25

      לעיתים משלמים המבוטחים יותר ממה שהם צריכים. חשוב לעשות אצל מבטח אמין אשר יודע להתאים לכם את הפוליסה המתאימה ביותר. בין אם זה בתחום ביטוח רכב או ביטוח בריאות כזה או אחר