תביעת שבוב בנזיקין

  • ביטוח חובה
    יואל | 29/03/2008 20:24

    בני קנה מכונית ועשה ביטוח חובה בלבד (חוסר ניסיון...). לצערו הוא התנגש במכונית . בעלי המכונית תבעו את הביטוח שלהם והללו בצעו הערכת שמאי ותיקון שהגיע לערך של כ- 19,000 ש"ח וכעת דורשים את הסכום מבני. שאלותי: א. האם חברת הביטוח של הרכב הנפגע לא היו צריכים ליידע את בני על גובה התיקון? (מאחר ואין לו השתתפות של חברת הביטוח שלו) ב. מה הוא יכול לעשות כעת כדי לערער על גובה התיקון (שלדעתו מוגזם לחלוטין). הרי באותה שיטה הם יכלו לתקן הכל סכום שרצו ולדרוש אותו בתודה מראש

    • תביעת שבוב בנזיקין
      עו"ד גיא כהן | 30/03/2008 15:09

      שלום יואל אם המדובר בהערכת שמאי של חברת הביטוח שעל פיה שילמה חברת הביטוח למבוטחה, כמעט שלא ניתן יהיה לערער עליה. בכל מקרה אתה זכאי לחוו"ד שמאי משלך.