גובה פרמיה

  • שאלה בעניין סוכנות ביטוח
    יץמ | 05/03/2008 12:09

    לפני חודשים מספר נפגע רכבי מרכב לא ידוע-הפעלתי את הביטוח המקיף והרכב תוקן לשביעות רצוני-אולם בגמר העבודה במוסך הפקידה נתנה לי העתק מפוליסת הביטוח שלי(זהה להעתק הנמצא ברשותי) אך בהעתק שנתנה לי הפקידה בטעות(ושנשלח אליהם בטעות על ידי סוכנות הביטוח שלי) נכתב שם-"פרמיה בסך 2600 שח סגור-יש אפשרות ל-2900 שח הוא במילא לא בודק" הכוונה אלי שאינני בודק כמה מורידים לי בבנק-לאחר שהתלוננתי אצל מנהל סוכנות הביטוח -הוא קבע איתי פגישה והציע לפצות אותי על 300 שח ההפרש + עוד 300 שח פיצוי על שנה שעברה לדבריו-החלטתי לבדוק 7 שנים לאחור-אולם אין באפשרותי מאחר ואין ברשותי העתקי פוליסות מהעבר-בינתיים בימים האחרונים התחלתי לקבל החזרי פרמיה מחברת הביטוח עחת על סך498שח-והשניה על סך 68 שח-אודה לך באם תייעץ לי מה עלי לעשות בתודה מראש-י-מ

    • גובה פרמיה
      עו"ד גיא כהן | 07/03/2008 09:51

      שלום רב עצתי היא לבדוק תמיד מה השוק מציע לפני חידוש. אני הייתי נשאר אצל הסוכן ודואג כי יפצה אותך על מה שקרה בפרמיות נמוכות ממה שהשוק מציע.