קרנית

  • שאלת סטודנט: קרנית
    רומי | 06/12/2007 08:12

    שאלה לא סגורה אצלי ובטח לכם תשובה. עד היום הבנתי שתאונת פגע וברח מכוסה על ידי קרנית, כך גם תאונה בה לנוהג אין ביטוח חובה (אני מדבר כמובן על נזקי גוף כתוצאה מהתאונה). האם זה נכון שהפיצוי הוא מופחת ולא כפיצוי שהיה מקבל הניזוק כתוצאה מהתאונה אם היה לפוגע ביטוח חובה?

    • קרנית
      עו"ד יוסי אברהם | 06/12/2007 08:36

      נפגע הזכאי לפיצוי מקרנית יקבל בדיוק אותו פיצוי מנפגע שיש לו זכאות עפ"י חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים מחברת ביטוח

      • תודה יוסי, אני אחפש ואראה לך משהו
        רומי | 06/12/2007 09:13

        אני בטוחה שקראתי השבוע בגלובס שאיזה כתב משפטי כנראה טעה והציג את קרנית כמו מי שהפיצוי שלה מופחת. עכשיו אני חושבת שככה זה כשאתה כתב בעיתון, הדין גם הוא משתנה יחד עם הכתבה. בכל מקרה תודה