ביטוח רעידת אדמה

  • האם כדאי לעשות ביטוח מבנה על רעידות אדמה?
    שאולי | 21/11/2007 22:28

    זה נורא מייקר את הפוליסה, ובפועל לא השתמשו בזה בארץ אף פעם, לא?

    • ביטוח רעידת אדמה
      עו"ד גיא כהן | 21/11/2007 22:45

      שלום שאולי. זו שאלה מסחרית ושאלה של לקיחת סיכונים. ביטוח עושים בכדי שאם יקרו דברים מאוד לא צפויים לא תוותר חסר אונים.

      • נכון, אבל ...
        שאולי | 22/11/2007 00:02

        האם ידוע לך על מקרים שהשתמשו בביטוח רעידות אדמה בארץ? ביטוח עושים לסיכונים לא צפויים, אבל הסיכון במקרה הזה הוא ממש ממש נמוך. לא?!

    • ביטוח רעידות אדמה
      עו"ד יוסי אברהם | 22/11/2007 07:17

      זה עניין שלך בניהול הסיכונים. לדעתי התוספת בפרמיה (בערכים שקליים ולא באחוזים) לא משמעותית כך ולעומת זאת אם קורה נזק - המדובר בנזק משמעותי. מכל מקום - זה עניין שלך.

      • התוספת לא משמעותית, אבל בינינו לדעתי הסיכון במקרה זה הוא גם לא סביר..  לת
        אלעד | 23/11/2007 02:53

        • אני מסכים עם אלעד, אבל בכל מקרה, תודה על העזרה!  לת
          שאולי | 27/11/2007 20:22