שני אשמים

  • שני אשמים
    יואב | 23/10/2007 22:17

    אתמול עשיתי תאונה שהייתה באשמתי וגם באשמת הנהג השני. איך זה מסתדר מבחינת הביטוח?

    • שני אשמים
      עו"ד גיא כהן | 24/10/2007 08:00

      למי שיש ביטוח מקיף יכול לתבוע את הביטוח שלו. אם רוצים להפעיל את ביטוח צד שלישי של הנהג האחר יש להגיע להסכמה בעניין חלוקת האחריות ולקבל מהביטוח של צד ג' את אותם אחוזים מהנזק שהוסכם כי הוא אחראי להם. אם אין הסכמה יש להגיש תביעה לביהמ"ש, או, שוב, להפעיל את המקיף ולהשאיר את ההתדיינות עם חברת הביטוח של צד שלישי לחברת הביטוח שלך.