פרמיה ביטוח חיים

  • ביטוח חיים
    אסי | 21/10/2007 12:07

    בשנת 2001 הוספתי דרך ביטוח המנהלים שלי ביטוח חיים ... בשנת 2003 נסעתי לחו"ל למשך חצי שנה . כשחזרתי לארץ חזרתי לאותה עבודה ומעסיקי הפעיל שוב את הביטוח מנהלים ...עכשיו 2007 התפטרתי מהעבודה ומסתבר כי כשחודש ביטוח המנהלים חודש גם ביטוח חיים (נגבה ע"י חב הביטוח דרך תלוש המשכרת שלי ). חב' הביטוח לא קיבלה ממני לא אישור לסיום הביטוח ולא אישור לחידוש הפוליסה. שאלתי היא בעצם האם אני יכולה לדרוש משנת 2003 שיחזירו לי את כספי הביטוח ??

    • פרמיה ביטוח חיים
      עו"ד גיא כהן | 22/10/2007 08:57

      ככלל הסכם ביטוח הוא הסכם לכל דבר ועניין אלא שהחוק קובע כי כל צד יכול לסיימו בדרך של הודעה מוקדמת של חודש ימים במצב הרגיל. כך שגם אם היית חפצה לסיים הביטוח היית צריכה לשלם הפרמיה. לא מומלץ להפסיק או לבטל פוליסת ביטוח חיים כאשר יש סיכוי כי תרצי לחדשו בעתיד הקרוב.

    • ביטוח חיים - קריאה נוספת
      אתר הפורומים | 20/07/2008 10:23

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות: ביטוח חיים, ראה: ביטוח חיים