תמ"א 38 - תובנות של טומי

  • חברה שבונה ומפקח
    טומי | 25/05/2011 21:23

    שלום שמי טומי מרעננה אני גר ברחוב בר אילן בעיר כידוע רעננה היא אחת הערים המפותחות בתחום התמ"א אז לכן אנחנו בבנין התחלו בתהליך המפרך! בהתחלה זה די קשה כי לכול דיר יש דוד קבלן או חבר עורך דין , אז כולם התחילו במלאכה והיו המון פגישות דיירים . בבנין של 12 דיירים היינו ב 7 פגישות קבלנים כרגע אנחנו ממתינים להסכמה של דיירים על פרוטוקול מול אחד הקבלנים אנחנו הינו בפגישות עם שלושה קבלנים שבאמת בנו ועלייהם אני ממליץ כמו כן גם מפקח בנייה (ארשום בסוף ) החברות להלן 1- חברת בקעת תמר - החברה שלפיה חיזקה ובנתה 7 בניינים לתמ"א , אני לא יודע אם זה נכון אבל בניין אחד ראיתי שהוא באמת ענק ברחוב החייל פינת קרן היסוד של אותה חברה והבניין עדין בעבודה 2- ארד הבונה חיזק ובנה עד היום לפי טענתו ברעננה בניין אחד ברחוב אליעזר יפה ,וזה אכן נכון יש שם בניין מחוזק . בעיקר בוצע שם חיזוק וכמעט ללא תוספות אך עבודה יפה 3- קבלן בשם בוחניק שבנה ברעננה בבר אילן בית יפה עם שתי קומות על הגג בית יפה - הבנתי שבשנה הקרובה הוא יפתח עוד מס בתים ועשה רושם טוב לכל החברות יש אתר אך לא מצאתי אותם בגוגול - להערכתי הם קטנות ללא פרסום אך הם באמת בנו ויש להם נסיון וזה חשוב - אני ממליץ לכל מי שרוצה לראות תמ"א שיבוא לשרון כמו כן יש גם ברעננה בברנר 28 בנין שאין לי מושג מי בנה וגם בהוד השרון וכפר סבא עוד כמה בניינים ברחוב אנה פרנק (אני חושב 27) כדאי לראות בנושא מפקח המון המליצו לנו על אדם בשם ירון חזאני או חזן ?!? ואל עוד אחד שעבד בפיקוח בעירייה שאני לא זוכר את שמו מקווה שעזרתי לכולם

    • תמ"א 38 - תובנות של טומי
      עו"ד תומר יפת | 31/05/2011 08:56

      תודה לטומי על כתיבתו. מקווה שתהיה לתועלת. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38

      • קבלנים בעלי ניסיון מוכח
        רועי | 09/06/2011 21:00

        אני ממליץ בחום להיכנס לאתר של עיריית רמת גן. שם ניתן למצוא מידע על קבלנים שסיימו לפחות פרויקט תמ"א 38 אחד.