תמ"א 38 - פיצוי בגין ירידת דמי שכירות

  • בבעלי זכויות שמשכירים את הדירות
    ארז | 24/05/2011 23:40

    שלום לכם במהלך החתמת הדיירים על אישור עקרוני נתקלתי בבעלת בית שמפחדת ( בצדק ) שלא תצליח להשכיר את הדירה בתקופה שתתבצע הבנייה בפועל. האם ניתן להכניס סעיף בהסכם הסופי עם הקבלן הנותן פיצוי לבעלת הבית במידה ובאמת לא תצליח להשכיר, או לחילופין לבקש מהקבלן לממן לפחות חלק מעלות השכירות של הדיירים ובכך למנוע מהם לעזוב את הדירה?????

    • תמ"א 38 - פיצוי בגין ירידת דמי שכירות
      עו"ד תומר יפת | 31/05/2011 08:51

      ארז שלום, עניין פתוח לגמרי למו"מ. תלוי בבניין. תלוי ביזם. מניסיוני, במקרים מסויימים יש מנגנונים כאלה. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38