רווח קבלן

  • רווחיות הקבלן
    יוסי | 24/05/2011 20:50

    הקבלן שפנה אלינו טען כי הרווח שלו חייב להיות עד 30-% מעלות הפרויקט. ולכן לא יכול להפקיע מחיר מכירה לדירות החדשות. האם הדבר נכון?

    • רווח קבלן
      רונן | 26/05/2011 14:31

      רווח קבלני בפרויקט תמ"א 38 נע בין 30-40% ממחיר הדירות אשר ימכרו ,עם למשל מחיר הדירות יהיה 10 מליון ש"ח רווח היזם יהיה בין 3-4 מליון שח . אופציה עדיפה לדיירים היא לממש תמ"א 38 בצורה עצמאית עם חברת ניהול ולהשאר עם הכסף בברכה רונן

      • תמ"א 38 - רווח קבלני
        עו"ד תומר יפת | 31/05/2011 08:50

        יוסי שלום, אין בזה אחידות. ישנם פרוייקטים עם ריווחיות של 30% מהמחזור וישנם פרוייקטים עם 15%. ישנם גם פרוייקטים הפסדיים . . . כל בניין והתחשיב שלו. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38