תמ"א 38 - פגיעה בדמי שכירות

  • דירה מושכרת במהלך עבודת תמ"א 38
    אליהו | 08/05/2011 19:42

    שלום רב ברשותי דירה בבניין שבו עומדים לבצע עבודות תמ"א 38. הדירה בקומה העליונה ומעליה גג שטוח. הדירה מושכרת כבר שנים. אני חושש מאד שעם ביצוע העבודות לא אוכל להשכירה או נכון יותר אף אחד לא יסכים לגור בה בתקופת העבודות וכתוצאה מכך יגרם לי נזק של אלפי שקלים בכל חודש. האם יש חוק בנושא זה או מה עלי לעשות ? בכבוד רב אליהו

    • תמ"א 38 - פגיעה בדמי שכירות
      עו"ד תומר יפת | 15/05/2011 14:05

      אליהו שלום, אין בעניין הזה כלל אחיד. זה עניין מסחרי שפתוח למו"מ. בד"כ אין פיצוי על פגיעה כזו מתוך הנחה כי לטווח ארוך התועלת היא גדולה בהרבה באופן משמעותי, אך כאמור הכל פתוח למו"מ. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38