תמ"א 38 - תוספות מכוח התיקון החדש

  • תוספת קומות בפיריפריה+ניוד זכויות
    גבע | 22/04/2011 15:59

    שלום! עד היום באיזור חדרה העיריה נתנה 2 קומות מכוח התמא-38,קראתי כתבות שבתאריך 12.4.2011 המועצה הארצית אישרה תוספות בניה של 2 וחצי קומות בפריפריה,ו 1 וחצי קומות באיזורים המבוקשים-ובכתבה צוין בפירוש שהתוספות שאישרו הם לא במקום מה שאושר לפני, אלא בנוסף-זתומרת שבפיריפריה מותר 2 קומות + 2 וחצי קומות= 4 וחצי קומות? ובכתבה צויין גם שניתן לנייד זכויות בניה(שהקבלן יחזק בנין שזקוק לחיזוק,ותזכויות הבניה יעביר למגרש שמיועד לבניה)האים כבר ניתן לנייד זכויות מכוח התמא-38?

    • תמ"א 38 - תוספות מכוח התיקון החדש
      עו"ד תומר יפת | 26/04/2011 11:06

      גבע שלום, לא יודע מהיכן שאבת את הידיעה כי מדובר בתוספת מעבר למה שכבר ניתן כיום. מדובר בסך כולל של זכויות שניתן הכולל את מה שניתן עד היום. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38