תמ"א 38 - לוחות זמנים

  • תמ"א 38 - משך הזמן
    אייל | 10/03/2011 23:28

    שלום, 2 שאלות: 1. הקבלן הציב שלט שבבניין יבוצע תמ"א 38 - מה משך הזמן להערכתכם (עפ"י נסיונכם) עד להתחלת השיפוץ ? הערה: מדובר על גבעתיים, וכנראה שיהיו התנגדויות מהבניין הסמוך 2.כמה זמן מראש הקבלן צריך להודיע לפני תחילת העבודות ? תודה

    • תמ"א 38 - לוחות זמנים
      עו"ד תומר יפת | 14/03/2011 09:19

      אייל שלום, דברים אלה צריכים להיות כתובים בתוך ההסכם. בעיקרון, כשנה להוצאת היתר וכשנה לערך עבודת הבניה בפועל. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38