תמ"א 38 - הסבר מהות העסקה

  • רכישת דירה לאחר תמא 38
    יוסי | 03/03/2011 20:20

    שלום רב,באופן כללי, כאשר מבצעים תמא 38 , היזם "מקבל" דירות בתמורה לתמא.האם הוא יכול למכור מראש את הדירות עוד לפני שיש היתר בניה ?אני נדרש להשקיע סכום כנגד הערת אזהרה על שטחים ציבוריים ...האם נדמה לי או שיש כאן משהו לא כ"כ תקין ?תודות רבות מראשיוסי

    • תמ"א 38 - הסבר מהות העסקה
      עו"ד תומר יפת | 07/03/2011 07:39

      יוסי שלום, היזם לא "מקבל" דירות בתמורה לתמ"א. היזם רוכש את זכויות הבניה בתמורה למתן שירותי בניה לדיירים הקיימים. לא מקובל ליתן למכור דירות טרם הוצאת היתר הבניה. בד"כ זו תהא דרישת הדיירים. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38